cinemateka.pl opinie znacie tę stronę?

PYTAJKA - ZADAJ SZYBKIE PYTANIE

65 odpowiedzi
-5
Cześć szukam opinii dotyczących: użytkowania, płatności na stronie cinemateka.pl może ktoś ma jakieś informacje, opinie i coś do powiedzenia na ten temat. Z góry dzięki ;) ODPOWIEDZ

ODPOWIEDZI

odpowiedział(a) anonim w dniu 15-12-2018 20:42 | zgłoś naruszenie podpinam sie
odpowiedział(a) anonim w dniu 17-12-2018 09:10 | zgłoś naruszenie ściema roku, zabuliłem za aktywacje konta, a żadnegofilmu nie można tam obejrzeć, tam tylko pokazują na jakich platformach mozna obejrzeć film
odpowiedział(a) anonim w dniu 17-12-2018 13:18 | zgłoś naruszenie Masakra też zapłaciłam ale żadnego pożytku z tego nie ma. Żadnego filmu się nie obejrzy tylko dają linki gdzie można go obejrzeć, ale to są strony płatne, więc znów trzeba zapłacić żeby coś obejrzeć. Nie rozumiem po co komu ta strona?!!!!!!!
odpowiedział(a) anonim w dniu 18-12-2018 08:25 | zgłoś naruszenie Regulamin napisali z glowa, tak aby brac kase od ludzi, bez konsekwencji... ch..e
odpowiedział(a) anonim w dniu 18-12-2018 21:26 | zgłoś naruszenie oszuści
odpowiedział(a) anonim w dniu 21-12-2018 21:37 | zgłoś naruszenie też się nabrałem, żadnej instrukcji jak korzystać ze strony. NIe polecam!!!
odpowiedział(a) anonim w dniu 24-12-2018 07:46 | zgłoś naruszenie Uważaj na tą stronę, nie daj się nabrać!! Naciągacze, jeszcze do tego linkują się na różnych stronach i siebie polecają!! oszuści, oszuści. Może coś pod SEO: Cinemateka to oszuści!!
odpowiedział(a) anonim w dniu 25-12-2018 21:41 | zgłoś naruszenie oszuści
odpowiedział(a) anonim w dniu 29-12-2018 22:45 | zgłoś naruszenie A ja polecam, bo wszystko tam śmiga.
odpowiedział(a) anonim w dniu 29-12-2018 22:56 | zgłoś naruszenie Również polecam, bo wszystko działa tak jak ma działać.
odpowiedział(a) anonim w dniu 30-12-2018 18:24 | zgłoś naruszenie oszuści
Nie wpłacajcie
odpowiedział(a) anonim w dniu 30-12-2018 21:32 | zgłoś naruszenie Ściema, pozytywne opinie napisane pewnie przez tych oszustów
odpowiedział(a) anonim w dniu 31-12-2018 09:56 | zgłoś naruszenie PRZED AKTYWACJĄ KONTA NALEŻY UIŚCIĆ OPŁATĘ AKTYWACYJNĄ KTÓRA NIE DAJE ŻADNYCH PRAW DO OGLĄDANIA JAKICHKOLWIEK FILMÓW, I TO JEST BARDZO WYRAŹNIE NAPISANE W REGULAMINIE, CZYTAJCIE WIĘC UWAŻNIE REGULAMIN
odpowiedział(a) anonim w dniu 31-12-2018 18:44 | zgłoś naruszenie Naciągacze
odpowiedział(a) anonim w dniu 31-12-2018 22:15 | zgłoś naruszenie witam.też płaciłam i filmów nie mogę oglądać. Można kase jakoś odzyskać czy to jest niemożliwe
1 2 3 4 5

DODAJ ODPOWIEDŹ